2021-07-22 80 浏览
食完立食壽司,梗係留肚食甜品啦,不過8點鐘都幾多人排隊,但見排4,5張枱,就試下呢間位於廣華街,旺中帶靜,近年都多新嘅cafe呀餐廳進駐,帶多啲生氣,唔係剩係得模型舖🤪等左10幾分鐘有位,算快,入到嚟,都係揀左最吸引最多人食嘅其中兩款甜品,都覺得無揀錯😋我地揀左 Waffle with Carmel banana & Chocolate ice-cream同Souffle Pancakes Orange Suzette,飲品揀左green tea latte,佢個pancakes都幾fluffy同時有質感,夠蛋味;橙汁好配合,雪糕好夾。waffles唔會死實,極體唔錯!😋咖啡正常,拉花正常。喺旺角可以開咁耐,證明都有一定人氣,可以一試。但因為間舖全部落地玻璃,如果出面有人排隊等位,會俾人望住曬🙈有啲尷尬。