2022-12-05
今日要介紹呢間日本和牛燒肉放題,每位都係四百幾蚊,可以食到超高質A5和牛燒肉簡直係起值呀😍😍😍尊貴A5日本和牛放題 ($458/位)🌟頭盤: 飛驒和牛沙律推介大家試下佢地既和牛沙律,份量都幾多,和牛片燒到僅熟做到入口即溶既效果,配埋新鮮爽脆既沙律菜特別開胃🥰🥰🌟日本A5和牛拼盤呢個和牛拼盤啱哂打卡,有齊多款靚牛,試過邊款好食再encore🔥🔥🔸A5 熊本黑毛和牛牛五花🔸A5 牛匠岩手黑毛和牛牛冧🔸A4 牛匠黑毛和牛牛肩梅花🔸A4 牛匠黑毛和牛後腰肉🔸A5 熊本黑毛和牛稀有汁燒千本筋🔸A4 熊本黑毛和牛壺潰牛肋條我自己最鐘意就係牛五花同牛冧,雪花紋好靚油脂又夠高,入口即溶又香牛味😍😍😍🌟海鮮拼盤仲有個好豐富既海鮮拼盤,大大隻生蠔、帆立貝、海蝦、甲羅燒同魷魚,生蠔蠔身飽滿,燒過之後鮮味十足😌😌海蝦同魷魚可以無限追加,海鮮控必點💯💯💯套餐仲有其他串燒、刺身等可以仼食,飽到捧住個肚走呀🤰
尊貴A5日本和牛放題 ($458/位)
🌟頭盤: 飛驒和牛沙律
🔸A4 牛匠黑毛和牛後腰肉
🔸A5 熊本黑毛和牛稀有汁燒千本筋
🔸A4 熊本黑毛和牛壺潰牛肋條
🌟海鮮拼盤
套餐仲有其他串燒、刺身等可以仼食,飽到捧住個肚走呀🤰