提供一人前套餐, 仲可以追加和牛🥩、豚肉、烏冬、蔬菜拼盤等等, 保證你夠晒飽!我哋揀咗壽喜燒套餐, 一份set要霜降A4和牛, 另一份set要頂級A5西冷, 呢個餐會包埋前菜、蔬菜拼盤🥬、北海道蛋🥚、北海道米飯🍚或麵🍜、甜品店員會提供壽喜燒 "HOW TO COOK" 指南嘅餐牌, 將牛脂膏放入鍋裏加熱♨️, 再放入京葱同洋葱爆香, 然後倒入壽喜燒汁, 就可以煎和牛啦!🥩頂級A5西冷油花多, 幾乎入口即溶!肉味香濃, 油脂四溢!🥩霜降A4和牛油花分布細緻平均, 肉質軟嫩, 沾上蛋漿食用, 更加能夠突顯牛脂香同蛋香!享用完美味嘅和牛之後, 就可以用壽喜燒汁煮烏冬同蔬菜🥬!每種蔬菜都好新鮮, 索晒壽喜燒湯汁嘅味道!烏冬爽滑彈牙, 用壽喜燒湯汁煮真係好正!我食晒成碗烏冬!最後仲有迷你綠茶卷蛋做甜品~

🥩頂級A5西冷
油花多, 幾乎入口即溶!肉味香濃, 油脂四溢!

🥩霜降A4和牛

最後仲有迷你綠茶卷蛋做甜品