2019-10-23
咁啱行過屯門 感覺餐廳應該係主打比較新派嘅西餐餐廳唔大 勝在有一大塊嘅玻璃 顯得比較光猛舒服本來想食牛扒意粉 打開餐牌先知原來呢間主打食素的😯😯 食物賣相都幾似樣 同一般食素的餐廳更顯得新潮餐廳的服務員應該是經理吧 見我哋睇左好耐都唔知食乜好(選擇困難症😅),主動過來介紹招牌菜,很友善隨和。經理話素麥樂雞好食,即管試吓🤔Presentation 真係用麥當勞個紙盒出嘅 好搞笑 味道真係同真嘅麥樂雞冇分別 好味!👍🏻😋😋之後點左個口水雞,雖然雞肉味冇乜 但食落去質感都幾似嘅 但就辣咗啲雜菌黑松露pizza, 呢個真係好食!!👍🏻👍🏻松露味勁香 cheese 分布好多!!真的可以將芝士拉成一條 但要趁熱食🤣🤣嘢飲就叫咗杯接木骨花茶,好陌生的名字,見識少😅飲落幾香幾清新 唔錯!另外朋友叫咗杯伯爵茶朱古力豆奶 都好好飲食完呢餐覺得以後可以考慮一下轉飲食路線 除咗感覺好似健康啲之外 其實味道都好唔錯!因為成日覺得食素好似好單調 呢間新派嘅餐廳比到驚喜我!👍🏻👍🏻傾傾吓先知原來呢間green common 原來已經開業左一段時間 而且都有好多分店,而且價錢一啲都唔貴!!埋單都只係二百拎蚊!真係抵食
餐廳唔大 勝在有一大塊嘅玻璃 顯得比較光猛舒服
本來想食牛扒意粉 打開餐牌先知原來呢間主打食素的😯😯
食物賣相都幾似樣 同一般食素的餐廳更顯得新潮
經理話素麥樂雞好食,即管試吓🤔
雜菌黑松露pizza, 呢個真係好食!!👍🏻👍🏻
嘢飲就叫咗杯接木骨花茶,好陌生的名字,見識少😅
飲落幾香幾清新 唔錯!
另外朋友叫咗杯伯爵茶朱古力豆奶 都好好飲
傾傾吓先知原來呢間green common 原來已經開業左一段時間 而且都有好多分店,而且價錢一啲都唔貴!!埋單都只係二百拎蚊!真係抵食!😱😱😱除咗餐廳另一部份係零售 主打買一啲健康嘅食品飲品零食 幾特別喎!😯😯會再來幫襯🤣