(非会员)
2009-07-08 45 浏览
呢間野細細間,而且桌子又唔多,係錦田唔細心留意都唔知,之前係OPENRICE見到0的食評,覺得幾好,所以同屋企都左試,其實唔算好遠,係錦上路西鐵站向天橋直行都唔洗十分鐘,搭的士都唔洗跳標,個日我地叫左個四人套餐,加左一都係600到,我地7個人去喎,仲要個個都食到好飽,仲有打包TIM,真係好好好抵呀!!前菜有咖哩角,洋蔥圈,胡椒餅,之後個老闆好好人話任我地轉個燒烤,所以我叫左羊卷同雞,好好食,個咪係有0的酸有0的SPICY,仲有羊卷有洋蔥加落去,好正!!之後有三個咖哩,叫左個薯仔椰菜,咖哩牛仲有巴辣蝦,全部用0黎配飯或者烤包都一流,個老闆仲勁好客咁叫我地唔夠可以隨時加飯,唔洗錢仲有整左個雜果烤餅俾我食,佢話唔多人先整,我真係好好彩,如果各位要食就要打定電話,強力推薦,因為係甜甜地,唔洗配咖哩,就咁食都好好食.我地另外叫左個香燒魚同埋炸雞粒,兩個都係炸,不過出奇一0的都唔會油,下次可以淨叫呢兩個,0的野飲都ok,我叫左個珍珠奶茶,0的珍珠係用咖啡做,好特別,總的來說,一間細細但好有心情味的餐廳,最岩我呢個周圍搵野食0既人.過左一個星期我又去左食,不過今次係下午,下午仲抵,$35唔加一,有個
呢間野細細間,而且桌子又唔多,係錦田唔細心留意都唔知,
其實唔算好遠,係錦上路西鐵站向天橋直行都唔洗十分鐘,
搭的士都唔洗跳標,
仲要個個都食到好飽,仲有打包TIM,真係好好好抵呀!!
前菜有咖哩角,洋蔥圈,胡椒餅,
之後個老闆好好人話任我地轉個燒烤,所以我叫左羊卷同雞,
之後有三個咖哩,叫左個薯仔椰菜,咖哩牛仲有巴辣蝦,
全部用0黎配飯或者烤包都一流,
個老闆仲勁好客咁叫我地唔夠可以隨時加飯,唔洗錢

仲有整左個雜果烤餅俾我食,佢話唔多人先整,我真係好好彩,
如果各位要食就要打定電話,強力推薦,因為係甜甜地,
唔洗配咖哩,就咁食都好好食.
下次可以淨叫呢兩個,

過左一個星期我又去左食,不過今次係下午,
下午仲抵,$35唔加一,有個咖哩有個飯有個烤餅再加野飲,三個人叫兩個就夠,
我見到下午個4 人套餐都好抵食,$168炸,當然份量少0的啦,
不過都係一個字"抵"抵之外仲要好食,去邊到搵???

2009-06-18