2023-01-13
近期都好鍾意去嗰啲沉浸式享受嘅餐廳,特別係以前自己讀arts, 可以一邊喺度觀賞藝術作品,一邊又可以享受美食, 其實係一件賞心悅目嘅事❤️💕今次就帶大家去哩一間以梵谷名畫為主題既餐廳,入到去簡直置身於梵谷嘅世界,唔經唔覺老闆話呢度已經係經營咗15年,但係入面嘅所有裝修傢俬都仲係好新淨👍🙆🤤而且老闆表示佢以前自己都係做廚嘅,所以對於食物嘅質素味道都有一定嘅要求🥰✨我同朋友就叫咗一份行政套餐 同一份精選午餐,想食好少少嘅就可以嗌分行政套餐,普通食個lunch唔想太heavy可以揀番份精選午餐🥰💕兩樣都做得好出色㗎,而且佢嘅menu會定期會轉嘅:🔻莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉伴車厘茄忌廉汁 $208👍呢個我係個人極度推薦嘅,佢個龍蝦忌廉汁食得出係好濃,意粉做到掛汁,每一啖都有滿滿嘅汁,鹹味啱啱好,龍蝦份量都唔錯,接近有一隻手嘅大細,而且好新鮮🥰❤️🔻炸多春魚配墨汁意大利飯 $148多春魚炸得好香脆🐟,每條都有大大條,有3條。配上用墨汁做既意大利飯,啲飯粒粒分明,好有咬口,不過呢個人就覺得味道偏湯咗少少🤪🔻是日甜品 👍今次應該係朱古力mousse,每一啖都係香濃嘅朱古力,mousse打得好滑身,味道
🔻莫薩里拉芝士焗龍蝦意大利粉伴車厘茄忌廉汁 $208👍
🔻炸多春魚配墨汁意大利飯 $148
🔻是日甜品 👍
今次應該係朱古力mousse,每一啖都係香濃嘅朱古力,mousse打得好滑身,味道好好✌️💕
✨兩款lunch都會包甜品及茶咖啡✨
同埋呢度都會可以提供包場服務,間唔中都會有啲小型派對或者係一啲活動。