2022-12-07 59 浏览
喺銅鑼灣廣場周圍行街,行行吓話咁快夠鐘食晚飯,竟然搵到一間新開又吾貴嘅西餐廳,餐廳名叫滿天星,好可愛😆⭐️位置系駱克道京都廣場,SOGO後面好易搵。餐廳今個月特別優惠系牛扒或者豬扒放題,食肉獸朋友不妨黎試試!😈價錢喺銅鑼灣黎講都算經濟實惠首先試試是日餐湯,系粟米忌廉湯,淡淡粟米香好易入口。香煎三文魚配黑松露飯及忌廉蕃茄湯汁,三文魚油脂豐富,魚味香濃🐟黑松露飯香口,平時食黑松露啲菜式覺得好食,搭配飯加三文魚又系一種新感覺。蕃茄湯汁甜甜哋,同時又做到解膩。香煎加拿大豬鞍扒配焦糖蘋果,什沙律及黑松露汁🐷豬鞍扒吾系間間西餐廳都有,燒得香口有咬口,焦糖蘋果搭配豬鞍向來系最佳配搭,香甜好味😋🍎配黑松露汁更顯高級。

價錢喺銅鑼灣黎講都算經濟實惠
首先試試是日餐湯,系粟米忌廉湯,淡淡粟米香好易入口。
2022-12-02