2023-10-24 34 浏览
銅鑼灣都有唔少好食又唔貴嘅粉麵( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝) 少有嘅滷水 好食仲要份量超大 環境又唔錯🥳 ❣️招牌大滷麵 $54有蘿蔔 陳皮魚蛋 五花肉同豆腐 都係我鍾意食嘅嘢(˵ ˃̶̀ε ˂̶́ ˵)ෆ⃛要讚佢擺盤好靚 竟然有文青風小木盤🪵 即刻高級左😂試咗個麻辣乾撈米粉 幾出色😆‼唔油係好香嘅麻辣🌶️ 又唔會太鹹啱啱好👍🏻💯蘿蔔同豆腐都好出色💯 蘿蔔清甜冇渣 豆腐有豆香 陳皮魚蛋睇個人喜好😍五花肉係超級好食🐷 有東坡肉個種甜甜地入晒味好淋🥹❣️滷友牛三寶麵 $65 金錢展 牛筋 金錢肚 呢個組合見慣啦😛 滷得好入味 第一次見俾咁多配料嘅面 搵搵下發現成個碗都係料🐮牛筋入味 金錢肚爽口 牛腱都好滑唔乾✨呢度牛肉麵喺台灣牛肉麵個款幼麵🍜 好掛湯🍜 性價比真係幾高 應該連壯男都食得飽🤣❣️炸墨魚丸 +$10價錢相宜嘅小食 炸完加上椒鹽好惹味🐙❣️凍奶茶 +$6❣️凍檸茶 +$6
少有嘅滷水 好食仲要份量超大 環境又唔錯🥳

❣️招牌大滷麵 $54