2025-06-19
😋 今次同朋友去咗銅鑼灣謝斐道嘅熊本燒肉,食咗佢哋$268嘅120分鐘精選燒肉火鍋放題,真係超值!🔥 70款美食任點任食,啱晒我哋啲大胃王!🍖燒完肉就打邊爐, 真係飽到癲!一坐低就見到大塊A4和牛片,真係好吸引,油花分布靚到不得了,燒完入口即溶,肉味超濃郁!🥩 仲有原條鰻魚壽司,飯好迷你,鰻魚厚身又滑,食落去好滿足!🍣牛肉選擇超多,有醬燒牛排骨、牛柳粒、燒牛舌、牛肩胛肉、牛三角肉、澳洲和牛板鍵,全部都好新鮮,燒完啲肉汁鎖晒入面,食到停唔到口!😆 豚肉、雞肉都唔輸蝕,燒到微焦,香口又多汁!🐷🐔除咗燒肉,仲有和風小食、炸物、甜品雪糕,汽水茶任飲,真係食到飽晒!🍦🥤 如果想飲酒,加$38就有Umai Mugi麥啤任飲,加$98仲有生啤、清酒、燒酌任飲,啱晒一班朋友開心share!🍻我哋今次係幫朋友慶祝生日,餐廳有多項生日優惠,早兩日預訂仲有特別生日裝飾,氣氛一流,影相打卡都好靚!🎂🎉訂座仲有優惠,2人送原條鰻魚壽司,4人送大塊A4和牛片同原條鰻魚壽司,真係抵到爛!📞 訂金$100就可以無限時任食,慢慢歎都得!book位超方便! 熊本燒肉啲肉有貼紙同證書,安全有保證,食得安心又開心!👍 服務員
我哋今次係幫朋友慶祝生日,餐廳有多項生日優惠,
熊本燒肉啲肉有貼紙同證書,安全有保證,食得安心又開心!👍 服務員都好有禮貌,落完單好快就上肉,完全唔怕等!👏啱晒牛肉控同一班朋友聚會,生日慶祝都一流,下次一定會再嚟!