☞ 有日行過登龍街,發現新開左一間茶餐廳,裝修環境都尚算企理,咁又成功挑起咗條茶記癮,決定入去放縱一下😆🍴洛奇石鍋脆米炒飯($100)❖ 超大鍋‼️絕對係要同朋友share嘅份量😂炒飯粒粒分明,間唔中會食到啲脆米,口感會特別啲,合格💃🏻🌟🍴鐵板避風塘牛河($80)❖ 我見到都幾多人嗌呢碟,一上枱就聞到好香嘅避風塘味,一睇就知好夠鑊氣。牛肉份量都幾多,唔會太韌🙆🏻‍♀️🍴乾炒豬扒公仔麵($61)❖ 超邪惡嘅炒公仔麵真係間唔時放肆一次就夠🤣但真係好鬼惹味,公仔麵炒得夠入味,豬扒都夠味,如果可以淋身啲就好喇👍🏻🍴西多士($28)❖ 反正都肥,唔爭在嗌埋個西多🤣佢唔係好厚身嗰種西多,炸得唔乾身,配埋牛油同糖漿食超滿足,為cheat meal劃上完美句號🤪

🍴洛奇石鍋脆米炒飯($100)

🍴鐵板避風塘牛河($80)

🍴乾炒豬扒公仔麵($61)

🍴西多士($28)