2023-03-22 10 浏览
喺时代广场后面揾到呢间汉堡包嘅小店 餐厅舖面唔系好大 得大约十几个位😗 主打汉堡包同埋意式雪糕 今日我同朋友嚟咗食汉堡包🍔和牛汉堡呢个汉堡真系好抵食呀 和牛汉堡扒劲juicy🤤 牛味都几重 咬落肉质几腍 配埋最经典嘅汉堡配料 芝士 番茄同生菜 系好满足嘅味道🐮 油脂感重 但唔肥腻 烟肉芝士牛肉汉堡呢个汉堡同上面𠮶个最大嘅分别就系汉堡扒同多咗烟肉啦🥰 呢个汉堡扒肉质比较松散 不过都一样有牛肉香味 加上有煎到香脆嘅烟肉🥓 都系唔错嘅味道薯条叫combo set就会有埋薯条 薯条幼身 但系都唔会炸得太干 几香口🍟 对我呢啲为食猫嚟讲 如果份量再多啲就好啦本身计划食埋呢间餐厅嘅另一主打gelato 不过食完已经饱咗 食唔到甜品 唯有下之再嚟试啦😎

薯条

用餐时段