2022-10-05
✨北海道昆布森生蠔$118體型比較大,而且Creamy程度爆燈!竟然咁大嘅生蠔,都係中size 😅簡直係等於出邊嘅大隻生蠔!真係好大隻!幸福感覺爆燈👍✨北海道 仙鳳趾$88呢個生蠔味道都幾濃郁,不過creamy 程度就不及昆布森!不過食完兩隻大生蠔已經超級滿足!✨醃帆立貝薄切見佢個造型咁靚,梗係叫呢個菜式嚟打下卡!帆立貝連埋面頭嘅三文魚子幾新鮮冇腥味!👍✨牛舌幾爽口,而且充滿肉汁!✨汁燒鰻魚超級香口而且鰻魚皮脆脆地,而且好厚肉!$48食到呢個鰻魚,簡直係執到寶!✨KADOYA炸雞炸雞配上他他source真係一流!入邊有雞汁,而且越食越想食!✨海膽忌廉意大利麵成個意大利麵好creamy 同好鮮味,而且一啲都冇腥!海膽做汁其實好大膽因為一處理得唔好就會好腥!所以呢間餐廳呢個菜式果然我處理得好穩陣,鍾意海膽同埋芝士嘅朋友一定唔可以錯過!✨ 廣島蠔拉麵有五大隻廣島蠔,拉麵湯底,偏向清甜!
✨北海道 仙鳳趾$88
✨醃帆立貝薄切
✨牛舌
幾爽口,而且充滿肉汁!
✨汁燒鰻魚
✨KADOYA炸雞