🍗炸雞胸軟骨呢個炸雞胸軟骨真係好正!炸到金黃香脆,咬落去硬硬地,配酒啱啱好,令人停唔到口。🍗雞爽肉串燒有驚喜,竟然有炭香,調味適中,口感彈牙爽口。🐮9安士澳洲安格斯肉眼扒配壽喜燒汁肉香好濃,啱啱好嘅熟度,咬落去啲肉汁即刻流出嚟,加埋壽喜燒汁嘅甘甜味,蛋漿都可以吊起肉嘅味道。🍝傳統意大利卡邦尼意粉意粉煮得剛剛好,唔會太硬亦唔會太軟,醬汁好濃郁,每一口都感覺到蛋黃同芝士嘅香濃。🧁熔岩巧克力蛋糕配雲呢拿雪糕呢個甜品真係一絕!熔岩巧克力蛋糕外層脆口,入面流心嘅巧克力熔岩配埋香濃嘅雲呢拿雪糕,簡直係天作之合。🧁拖肥木糠布甸拖肥木糠布甸甜而不膩,木糠層層疊疊,口感好豐富,拖肥嘅甜味剛剛好,食完真係好滿足。☕️Latte香滑,咖啡同奶比例均衡。🍺Bubble Trouble呢杯Bubble Trouble飲落去好有趣,好似軟糖嘅味道,有點甜又有氣,係一杯令人驚喜嘅飲品。
🍗炸雞胸軟骨

🍗雞爽肉
串燒有驚喜,竟然有炭香,調味適中,口感彈牙爽口。

🐮9安士澳洲安格斯肉眼扒配壽喜燒汁

🍝傳統意大利卡邦尼意粉

🧁熔岩巧克力蛋糕配雲呢拿雪糕

🧁拖肥木糠布甸

☕️Latte
香滑,咖啡同奶比例均衡。

🍺Bubble Trouble