冬天又係食燒肉嘅時候 最好就緊係去食燒肉放題啦🥢尊貴和牛燒肉($458*/人)👉🏻「牛川」120分鐘尊貴和牛燒肉放題有多款A4和A5級別嘅日本和牛 任點任燒仲有不同嘅刺身、壽司、燒物、主食和海鮮拼盤 任飲飲料 和每一一客雪糕真係食到捧住個肚走👉🏻首先會送上新鮮嘅和牛沙津 油脂香厚嘅燒和牛配上酸爽開胃嘅沙津菜 就是預告吃和牛大餐嘅開始👉🏻首先會上一客牛拼盤 除咗華麗嘅擺盤外 可以每樣野試完之後 因應自己嘅喜好係QR code再落單👉🏻我自己最最推薦就係A4牛匠岩手黑毛和牛嘅牛肩肉和後腰肉 睇到佢嘅紋路都知油脂幾豐厚 而且牛味濃 不斷要再點又再點👉🏻除咗肉類 仲特別推薦附贈嘅海鮮拼盤 牛川嘅海鮮都夠新鮮 肉質厚實彈牙 又加左啲牛油吊味 香口好食 👉🏻拼盤內容仲好豐富 包括有蠔、元貝、墨魚、蝦和甲羅燒 👉🏻120分鐘 唔會食到好趕 一定好夠食 想試都未必一次食得哂 🌝 👉🏻牛川嘅抽風系統做得很不錯 用餐後個人都唔會好大陣味
冬天又係食燒肉嘅時候
最好就緊係去食燒肉放題

🥢尊貴和牛燒肉($458*/人)

👉🏻「牛川」120分鐘尊貴和牛燒肉放題
有多款A4和A5級別嘅日本和牛 任點任燒
仲有不同嘅刺身壽司、燒物、主食和海鮮拼盤 任飲飲料 和每一一客雪糕
真係食到捧住個肚走

👉🏻拼盤內容仲好豐富 包括有蠔、元貝、墨魚、蝦和甲羅燒

👉🏻牛川嘅抽風系統做得很不錯 用餐後個人都唔會好大陣味