2019-11-29 494 浏览
前兩日,收工同班同事去左銅鑼灣食好西😋,今日我地清清地食海鮮粥底火鍋😍,小編已經期待左哩餐好耐啦,到底有咩好食 ?🐚海鮮可以揀5款,有肉蟹🦀、蝦🦐、蜆、多寶魚、鮑魚,海鮮非常新鮮,食落去好甜,肉蟹大大隻,啖啖肉呀,蝦肉結實新鮮爽彈,蜆肉吾算大,但好鮮甜,多寶鮮好嫩滑清甜。。店員仲比左張海鮮要煮既時間同計時器,蟹每一只都好大隻,要煮左13分鐘,店員好窩心,一路上照顧我地,態度我10分滿分俾夠10分佢地😋👍🏻配上醬料簡直完美。。食完海鮮,到食海鮮粥,加入南瓜、芋頭、粟米,煮淋佢,有海鮮既鮮甜味,味道剛好,吾會太甜太淡,好滿足呀。。之後就有8款火鍋配料😋,有炸魚皮、蘿蔔,雞肉,豬紅,丸,竹苼,肥牛,金菇,食完好飽好滿足😍,暖笠笠,食完海鮮又食粥又火鍋,一次滿足多個願望。。 另外玉米汁都非常好飲,與玉米原本香甜味一樣 唔會飲落去特別假,極度推薦 員工態度特別好 客氣又有禮貌 食得開心,價錢好抵 $198位 限時2.5鐘,免收加一/茶芥👍🏻。地址:達順辣蟹火鍋 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道391號金禧大廈地下及一樓。最高為(5/5)味道⭐⭐⭐⭐⭐️價錢⭐⭐⭐⭐⭐️環境⭐⭐⭐⭐服務⭐⭐⭐⭐⭐️推薦星數⭐⭐⭐

店員仲比左張海鮮要煮既時間同計時器,

地址:達順辣蟹火鍋 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道391號金禧大廈地下及一樓

最高為(5/5)
味道⭐⭐⭐⭐⭐️
價錢⭐⭐⭐⭐⭐️
環境⭐⭐⭐⭐
服務⭐⭐⭐⭐⭐️
推薦星數⭐⭐⭐⭐⭐️

#hkfood#hkfoodie#hkfoodbloggger#hkfoodblog#hkrestaurant#foodphotography#openricehk#foodpic#foodporn#picoftheday#instafood#topcitybiteshk#hkig#foodie#foodgasm食評#相機食先#食好西#吃貨#銅鑼灣美食#粥底火鍋#海鮮粥底火鍋#達順辣蟹火鍋

2019-11-27