2024-03-30 106 浏览
铜锣湾金百利广场呢间韩国餐厅几唔错,同朋友晚餐试咗佢几样野,我哋都几满意🌟前菜同喺韩国一样,有免费前菜,款式好多,味道正宗🌟调味牛肋骨肉🌟牛脷点咗两款牛嚟韩烧,我比较钟意腌咗嘅牛,呢个牛肋肉腌得几香甜,烤完都好淋好嫩,个汁亦冇盖过牛嘅味牛脷几爽口,我仲拎咗几片去点下牛肋肉个汁然后去烤,味道别有一番风味🌟杂锦海鲜辣面食韩国野梗系要食个辣面先得,呢个汤底充满住海鲜嘅甜味,辣度易入口,海鲜有虾、蚬、青口,份量都合理最初以为面底系辛辣面,原来系乌冬,口感烟韧又挂汤🌟泡菜煎饼估唔到咁大份,食完超级饱,不过呢个煎饼整得几出色,外面微脆,入面仲软身,夹喺入面嘅泡菜都多,但唔会太辣,反而果个酱汁仲辣🌟云呢拿雪糕埋单有雪糕或红枣茶送,雪糕有朱古力味同云呢拿味整体食物质素几好,而环境宽敞,适合同朋友黎食饭倾计

🌟前菜
同喺韩国一样,有免费前菜,款式好多,味道正宗
前菜

🌟调味牛肋骨肉
🌟牛脷
调味牛肋骨肉

牛脷

🌟杂锦海鲜辣面
最初以为面底系辛辣面,原来系乌冬,口感烟韧又挂汤

🌟泡菜煎饼
泡菜煎饼

🌟云呢拿雪糕
埋单有雪糕或红枣茶送,雪糕有朱古力味同云呢拿味
云呢拿雪糕

整体食物质素几好,而环境宽敞,适合同朋友黎食饭倾计
2024-03-24
前菜