💁🏻‍♀️近來去左銅鑼灣樓上餐廳🍴食左間新開⛩日式居酒屋🏮食物質素有驚喜🤩價錢親民😆環境舒適,好啱三五知己聚餐把酒言歡嘅好地方🍶嚟得居酒屋🏮當然第一時間就嗌番杯啤酒🍻嘆吓先啦😝天氣太熱就點左個招牌曉沙律🥗開下胃^_^沙律醬有調味,火腿份量多不錯^_^第一次嚟所以都問店員有咩推介😝就點左🐽慢煮黑豚肉凍食👍🏻😆一流💕呈微粉紅色!肉質嫩滑多汁🤤勁juicy 入味得嚟凍食感覺較清新,有驚喜🤭個人非常推介沙甸魚蓉小食就配紫菜同酸汁食,味道帶酸配上脆口紫菜食口感有層次。之後就到送酒嘅串燒同串揚我就點左醬汁燒雞肝,用左新鮮雞肝整好厚身所以好juicy 唔乾👍🏻$38抵食串揚價錢$18-$38左右啦!送酒就夠哂香口!銀雪魚西京燒🐟😍燒得剛剛好❤️魚油豐富肉質嫩滑保留鮮甜嘅味道🥩和牛大根煮勁入味之餘仲保留到入口即化嘅口感,勁!味道偏甜有別於中式做法。最後一個福岡牛腸鍋😂係我十分期待😚😝當然就係配埋九菜啦!仲有豆腐冬菇南瓜芽菜等配料!湯底好香蒜蓉味!牛腸好大條好厚身滑身!整體味道偏濃,不愧為居酒屋必點名物!順便止一止我嘅去日本旅行癮😆

💁🏻‍♀️近來去左銅鑼灣樓上餐廳🍴
食左間新開⛩日式居酒屋🏮
食物質素有驚喜🤩價錢親民😆環境舒適,
好啱三五知己聚餐把酒言歡嘅好地方🍶

嚟得居酒屋🏮當然第一時間就嗌番杯啤酒🍻
嘆吓先啦😝天氣太熱就點左個招牌曉沙律🥗
開下胃^_^沙律醬有調味,火腿份量多不錯^_^

第一次嚟所以都問店員有咩推介😝
就點左🐽慢煮黑豚肉凍食👍🏻😆一流
💕呈微粉紅色!肉質嫩滑多汁🤤
勁juicy 入味得嚟凍食感覺較清新,有驚喜🤭
個人非常推介

沙甸魚蓉小食就配紫菜同酸汁食,
味道帶酸配上脆口紫菜食口感有層次。

之後就到送酒嘅串燒同串揚
串揚價錢$18-$38左右啦!送酒就夠哂香口!

銀雪魚西京燒🐟😍
燒得剛剛好❤️魚油豐富