餐厅: 築地日本料理 (金百利廣場)
资讯:

铜锣湾日本菜🇯🇵《筑地日本料理》放假去铜锣湾shopping,行完街要医下个肚,平时最钟意去金百利广场觅食,而又好挂住日本,挂住鱼生,所以拣咗筑地🥰———————————————-三文鱼腩刺身 $68食日本料理三文鱼腩系必不可少嫁!我已经挂住左呢种味道好耐啦🥺食落口满满嘅鱼油味,真系好满足🤤三文鱼亲子丼 $115虽然只系三文鱼,但并不比三文鱼腩失色,只系丼饭既三文鱼,但都非常厚切!😍七味烧鲑鱼旗 $38呢个部位嘅三文鱼真系好嫩滑,加啲柠檬汁落去可以中和返油腻感🥰黑蒜油猪软骨拉面 $78钟意食猪软骨嘅你千祈唔好错过呀🤩筑地嘅猪软骨真系炆得好淋!我好耐冇食过咁淋,咁入味嘅猪软骨啦😍而且汤底嘅黑蒜油味好浓郁😋烧鸡软骨 $28有烧物嘅地方,鸡软骨都系我既必点😆同朋友一啖接一啖好快就解决左佢lu😝————————————————环境:👅👅👅👅食物:👅👅👅👅性价:👅👅👅👅服务:👅👅👅👅
铜锣湾日本菜🇯🇵《筑地日本料理》

———————————————-

三文鱼腩刺身 $68
食日本料理三文鱼腩系必不可少嫁!
我已经挂住左呢种味道好耐啦🥺
食落口满满嘅鱼油味,真系好满足🤤
三文鱼腩刺身

三文鱼亲子丼 $115
三文鱼亲子丼

七味烧鲑鱼旗 $38
七味烧鲑鱼旗

黑蒜油猪软骨拉面 $78
钟意食猪软骨嘅你千祈唔好错过呀🤩
筑地嘅猪软骨真系炆得好淋!
我好耐冇食过咁淋,咁入味嘅猪软骨啦😍
而且汤底嘅黑蒜油味好浓郁😋
黑蒜油猪软骨拉面

烧鸡软骨 $28
有烧物嘅地方,鸡软骨都系我既必点😆
同朋友一啖接一啖好快就解决左佢lu😝
烧鸡软骨