2021-07-12 2658 浏览
餐廳裝修較為暗,而且燒烤個個抽風位太低,搞到成日睇唔到熟未,但好處係抽風抽得幾好,唔會搞到成間舖好煙!.今次我哋因為係OpenRice訂位,所以一早已經簡好左食📌 牛海姫之套餐 $348 (有刺身無和牛) .另外可以簡:-牛鬼之套餐$228 (無刺身、海鮮、和牛)-百鬼夜行之套餐$468 (咩都有!!)呢度落單係用QR code,食完成餐都無出現追單/漏單既情況,但問題係個火好微弱,所以食到好似慢煮甘😅.📌前菜:有泡菜、枝豆同中華海蜇,正常發揮!.📌刺身:有三文魚、甜蝦、帶子、北寄貝,幾款都無咩味,一般!.📌壽司:柚子醬油和牛壽司同火炙三文魚壽司比較好少少,帶子壽司完全無味!.📌肉既質素一般,而且切到好細塊好薄,又無講邊款打邊款,所以都係隨心甘點😅📌 海鮮:海蝦、帆立貝、魷魚筒、廣島蠔,樣樣都好迷你,燒完變得仲細粒,sip下牙la係ok🤣.📌天婦羅: 粉漿好厚!另外個秋葵餃子難食到我即刻吐番出嚟🤮.📌三文魚麵豉湯反而幾好飲,明太子雞翼都唔錯!.📌飲品:有汽水同果汁(蘋果汁、菠蘿汁、紅莓汁).📌一款甜品都無😅.總括嚟講,唯一抵讚既係服務員好貼心,但食物質素真係好一般,而且好多款式都要另外
另外可以簡:
-牛鬼之套餐$228 (無刺身、海鮮、和牛)
-百鬼夜行之套餐$468 (咩都有!!)
📌前菜:
有泡菜、枝豆同中華海蜇,正常發揮!
📌刺身:
有三文魚、甜蝦、帶子、北寄貝,幾款都無咩味,一般!
📌壽司:

📌 海鮮:
📌天婦羅:
粉漿好厚!另外個秋葵餃子難食到我即刻吐番出嚟🤮

📌三文魚麵豉湯反而幾好飲,
明太子雞翼都唔錯!

📌飲品:
有汽水同果汁(蘋果汁、菠蘿汁、紅莓汁)

📌一款甜品都無😅
總括嚟講,唯一抵讚既係服務員好貼心,但食物質素真係好一般,而且好多款式都要另外加錢,樣樣都要加錢,我唔洗食放題啦😂 完全唔明啲好評點嚟😅😅😅 絕對不會回頭!
=========================

2021-07-11