2018-11-14
嚟到銅鑼灣見到街度有人派單張介紹呢間餐廳網左個menu又覺得幾啱食就坐低左試下啦餐廳menu選擇好多而且價錢唔係好貴 連pizza都有得揀一人份量😂法式芝士洋蔥湯 $38比起出面飲倒既洋蔥湯冇咁鹹 我覺得更加適合我口味面頭有大大塊包舖滿芝士 但都唔會覺得好溜芝心帕爾馬火腿薯茸球 $38外面炸到脆卜卜 唔會太厚粉入面d薯蓉真係填滿曬成個波 所以都幾夠味經典三式拼盤 $98我自己最鍾意個炸雞 唔會炸到好乾 裡面仲有肉汁 而且雞肉幾都滑三文魚包住crram cheese都係好好既配搭 但相對上就會比較溜芝士牛肝菌濃汁鮮製意粉 $78佢意粉有得加大但我覺得正常size已經幾大份意粉裡面好多牛肝菌 佢d醬汁係類似有少少辣既蕃茄醬咁 食落好濃味又帶少少甜味 得微微辣 應該一般人都會接受到我覺得佢味道都真係幾濃 適合重口味人士😂佢呢款係手工意粉 食落都幾彈牙 口感唔錯明太子海鮮披薩 一人前 $58Pizza細細個好得意😂但都cut倒三塊海鮮份量唔會太少而且仲有帶子明太子加埋沙律醬味道好香濃 醬汁雖然多但都唔會整到個pizza底淋曬Fresh Fruit Tea $38杯野睇圖果陣已經覺得好大杯 一杯
法式芝士洋蔥湯 $38
Fresh Fruit Tea $38
杯野睇圖果陣已經覺得好大杯 一杯兩份都冇問題
味道唔會太甜 係清清地既感覺 用嚟解膩就一流
以銅鑼灣嚟講我覺得呢間餐廳性價比幾高而且款式多
所以都幾多人食 不過佢都算幾多位 如果要等位都可能唔洗等好耐