2022-06-30
Bookmark 咗好耐嘅日式燒肉放題 (響)Hibiki 皆因好評如潮,放題食物選擇超多,而且有唔同嘅套餐,豐儉由人,今日就約咗好姊妹,去食個晚市早段時間,5:00入座7:30之前離坐,就係最優惠嘅時段,早食早享受😆🔥🔥早鳥優惠 $ 398我哋選擇左78 品料理,美國&澳洲和牛套餐任飲任食套餐,包括有刺身拼盤,小食,沙律,日式燒肉,海鮮燒,天婦羅,炸物,串燒,和食,最後仲有雪糕,真係超級多嘢食,亦沒有可能一次食得晒😋🥙小食沙律種類已經好多選擇,和牛田園沙律,溫室蕃茄沙律,味付螺肉,中華沙律,鹽味之豆,醬油蒜頭,醬油牛蒡,韓式泡菜,款款用細碟裝起,非常乾淨👍🏻🐠每枱會有一個刺身拼盤,質素非常唔錯,拼盤裏面有生蠔,帶子,甜蝦,八爪魚,三文魚,油甘魚,北寄貝,劍魚腩,如果食唔夠嘅話可以自行用QR code再order▪️主角燒肉出場,首先會俾你一個拼盤,分別由豬牛雞唔同種類嘅肉,食完之後亦可以隨便再點,拼盤裏面款款高質,食過之後有以下嘅推介,我哋認為喺必食推介👍🏻👍🏻🐮澳洲和牛西冷,澳洲牛胸腹,一口澳洲和牛粒,澳洲和牛牛肋肉,牛舌片🐔雞翼,骨付雞肉腸,雞皮串🐠鯖魚,海蝦🫑青椒,茄子,有機本菇
🔥🔥早鳥優惠 $ 398
🐔雞翼,骨付雞肉腸,雞皮串
🐠鯖魚,海蝦
🫑青椒,茄子,有機本菇,菠蘿片,冬菇
🍺🥃🍶洒之放題 $ 48
如果喜歡飲酒可以加$48任飲酒類
冰凍啤酒,紅酒,白酒,日本清酒,日本梅酒,日本柚子洒都可以任飲,真係超級抵
✨會再回訪,燒肉質素非常高,喜歡佢哋燒肉上面都會放咗一個小牌,介紹呢一隻係乜嘢肉,乾乾淨淨,今次有好多嘢都未食到,例如炸物,和食,因為實在太飽,一樣都冇食到,所以下次一定要你再試