2022-08-15 267 浏览
某天經過銅鑼灣,突然很想食烤燒肉,所以就到了此店我哋先叫了五花肉,由於五花肉肥膏比例多,所以我建議用生菜包起一齊食,平衡返油膩感,但係五花肉非常之好食新鮮這款係護心肉,建議燒烤時間不要太耐,每邊大概少15至20秒,因為肉質比較薄身,如果h烤太耐會變咗鞋口最後呢款最出名嘅起來烤肉係必叫的,燒起上嚟肉質鮮嫩香口另外山菜,泡菜,青瓜,洋蔥呢啲配菜都係免費,無限添加,我最喜歡食嘅泡菜,很爽口的因為燒烤肉都幾想飲凍嘢,所以我叫了一杯檸檬梳打值得一提就係鍋邊嘅蒸蛋,一邊係泡菜蛋,令一邊係芝士蛋,兩樣都好好味,明明吃到最後已經好飽,都可以叫店員再refill整體來講店員嘅服務非常之好,中間要更換鍋, refill蛋漿,收走枱上嘅碟好迅速,其實期間佢哋都十分之忙碌,但是態度仍然保持良好。價錢方面亦都很化算,配菜蛋漿都可以無限免費添置,真係食到好飽先走,值得推薦!
某天經過銅鑼灣,突然很想食烤燒肉,所以就到了此店

最後呢款最出名嘅起來烤肉係必叫的,燒起上嚟肉質鮮嫩香口

因為燒烤肉都幾想飲凍嘢,所以我叫了一杯檸檬梳打