2019-02-06
今年媽媽生日撞正星期期一,無時間安排到煮兩味孝敬她,唯有 book定同佢去銅鑼灣食日式放題,每次佢都揀呢間食開有感情,好彩老公醒目一早訂定位,連埋佢契女一行四個去食過夠,乘機放縱吓生日優惠 可惜老公唔記得訂位時講低 所以未能享用 講真多年嘅競爭下還可以繼續生存一定有佢長處,食物質素服務環境都係考慮原因之一,除左 order紙外,還設置左飲品櫃無限飲,多款甜品選擇,還有小食 salad吧同埋熱葷給客戶!重新裝修後更有日本 feel 刺身 自選十幾款 已經係回本 媽媽最愛三文魚,我最愛甜虾,帶子,北寄貝,老公就最鐘意巨型牡丹虾鮮甜又咬口彈牙,其他魚類螺類當然都不要錯過!款款壽司都好吸引,細細件可以比大家食唔同種類,原條鰻魚,和牛同炙燒左口魚群邊 極滿意當然海膽, 吞拿魚腩蓉,全部都非常鮮架! 食物種類可以講過百樣,真係無可能食得晒,但媽媽就是為左佢 ~~~~ 咖哩炒蟹,香辣又實用愛蟹之人必叫。還有每次都要食幾串嘅燒牛脷,外乾身但醃得入味兼咬口非常,越嚼越 juicy出色之作!甜品還是選用 Haagen Dazs 記得留翻少少位食甜品同雪糕呀 燕窩燉蛋 份量太少
重新裝修後更有日本 feel
當然海膽, 吞拿魚腩蓉,全部都非常鮮架!
甜品還是選用 Haagen Dazs
記得留翻少少位食甜品同雪糕呀