《帶子三文魚籽扁意大利麵🍝》帶子煎到岩岩好金黃色再加埋魚籽既鮮味呢碟pasta真係無得輸要再encore!!.《黑松露薯條🍟》唔好睇呢個小食普普通通咁薯條大大碟 配個黑松露醬個黑松露醬好香又唔膩真係可以食晒成碟架.《炸雞翼》個炸雞翼一嚟到就聞到超香配埋他他醬酸酸地大大啖咬落去又唔覺得油膩 大滿足.《Earl Grey Milk Tea with Agar Jelly & Cheese Foam》齋睇個杯已經好靚啦 呢個其實係Sensu signature.《Blue Taro Matcha Milk Tea with Agar Jelly🍵🥛》好岩一向都怕飲得太過甜既我呢杯唔會好甜 又飲到啖啖香芋味上面層奶蓋好creamy 加埋粒粒jelly完全停唔到口.《乳酪慕絲配蜜瓜香茅雪葩🍈🍧》到最後最後! 成餐飯既驚喜嚟喇!伴碟靚到大師級咁樣 仲要有少少金箔做點綴真係估你唔到係呢到搵到咁高級既享受! 蜜瓜香茅雪葩食落口好refresh加埋慕絲配埋千層酥既份量 岩岩好唔會太多.《焦糖爆谷朱古力蛋糕配黑加侖子雪葩🍿🍫》睇個樣已經好有氣勢雖然朱古力蛋糕甜左少少不過伴碟既黑加侖子雪葩酸酸地 又中和番喎

《帶子三文魚籽扁意大利麵🍝》
帶子煎到岩岩好金黃色
再加埋魚籽既鮮味
呢碟pasta真係無得輸要再encore!!

《黑松露薯條🍟》

好岩一向都怕飲得太過甜既我
呢杯唔會好甜 又飲到啖啖香芋味
上面層奶蓋好creamy 加埋粒粒jelly完全停唔到口

《乳酪慕絲配蜜瓜香茅雪葩🍈🍧》
到最後最後! 成餐飯既驚喜嚟喇!
伴碟靚到大師級咁樣 仲要有少少金箔做點綴
真係估你唔到係呢到搵到咁高級既享受!
蜜瓜香茅雪葩食落口好refresh
加埋慕絲配埋千層酥既份量 岩岩好唔會太多