🎀铜锣湾。份量感满满All Day Brealfast🍳必食手工啤酒🍺🎀🪄店名* #TheMadhouseCWBTaproomKitchen #TheMadhouseTaproom🔮地址*铜锣湾礼顿道29号华懋礼顿广场地下2号舖 🔮🗾分店地区🗾 铜锣湾,旺角💰价钱$566 已加一 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_铜锣湾剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_西餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵睇左我甘耐都知我个人系比较大食 所以好少会出去试All Day Breakfast 今次系铜锣湾稳左一间几有外国风情既餐厅 以啤酒嘉年华为主题装饰 将游乐场场景装修融入餐厅 就好似真系置身于国外甘 好chill~餐厅分开左室内及室外座位 见到大部分外国人都系坐室外晒太阳🤣餐厅里面环境都几宽敞 仲可以见到超大既水吧有齐唔同种类既酒 中可以坐系附近影相打卡 好有气氛💕🍽️食物质素🍽️呢一间分店主要都系轻食为主 有各式各样的美式All Day Breakfast 而且有中英文版本餐牌 唔怕睇唔明👀都会讲晒入面有咩野食物 好清晰!价钱都算系性价比

🔮地址*铜锣湾礼顿道29号华懋礼顿广场地下2号舖 🔮
🗾分店地区🗾 铜锣湾,旺角
💰价钱$566 已加一 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾
#pickyme_铜锣湾

剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜
#pickyme_西餐
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵

🍽️食物质素🍽️
呢一间分店主要都系轻食为主 有各式各样的美式All Day Breakfast 而且有中英文版本餐牌 唔怕睇唔明👀都会讲晒入面有咩野食物 好清晰!价钱都算系性价比好高~就算素食者都有选择 另外甜品都有咸甜窝夫及吐司 仲要汉堡包及炸物小食!另外店铺更系系香港首屈一指既手工啤酒专门店 主打独家进口北欧手工啤酒

而家任何餐点加$198仲可以享受 “HAPPY 120“ 120分钟畅饮放题,放任咁饮尽特选手工啤酒,红白酒、意大利气酒及非酒精饮品等等✨🫶🏻

👀评分💖💖💖💖💖
🪄GreenAllDay combocroissant $118
素食者可以选择呢一款全素早餐 里面包括有炒蛋白,素汉堡扒,大啡菇,牛油果半个,烤番茄,焗茄汁豆及额外加$10转脆牛角包 呢一个价钱黎讲真系好丰盛 而且卖相好吸引 特别素汉堡扒口感同肉汉堡差唔多 油腻感较低~啡菇质感好淋身 味道唔错 牛角包超酥脆 值得加$10😍

🪄All Day combocroissant$118
如果好似我平时胃口大啲就可以拣呢款早餐 入面有两只蛋(可转炒蛋或荷包蛋),两条肠,两块烟肉,烟熏三文鱼,烤番茄,焗茄汁豆,鲜选生果及额外加$10转脆牛角包 炒蛋超滑超香😍肠及烟肉味道刚好不会过于咸及油腻 而生果都系好甜 细细粒好易入口😚

🪄Tap 19(Large)*2 $98/1
黎到当然要叫翻两杯手工啤酒试下拉😎由于我地本身都好少饮酒 店员推介左呢款比我地 颜色系酒红色 无咩酒精及苦涩味 酒精浓度只有3.9% 以水果调味 好适合少饮酒及人士~

🪄Happy Day Waffle $82
口痕既我地再叫多个甜窝夫 即焗即上 质感超脆卜卜😆而且份量都好大份 好食过出面甜品铺!而且上面仲有一球云尼拿雪糕 甜度刚好 食左好耐都唔会溶晒~

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️