2022-07-09 36 浏览
阿新屋 (葵芳).葵芳出名多小食,由於工作關係呢排多左係葵芳,今日見到呢間有好多炸物,蒸飯,串燒,仲要有我喜歡食嘅金龍燒賣!.金龍燒賣好好食,蒸得時間啱啱好,魚蛋唔算好彈牙; 大大隻滷水雞脾,個汁好香,可惜隻雞脾肉粗糙左少少,滷水雞腎就勁爽有咬口,滷水蛋都好食.炸物系列有拼盤,有個全薯拼盤,薯餅,薯條,薯格。炸蟹柑,蝦多士,一口芝士,真係十萬個邪惡!.呢到仲有腸粉,蒸飯等比較飽肚嘅主食,今日無曬豉汁排骨飯,所以我哋叫咗個土魷蒸肉餅,細細個想食飯都幾好😂.呢度仲要再有飲品甜品,飲品有有糖或者無糖豆漿,豆腐花,桃膠等.📌 阿新屋 (葵芳)葵芳葵富路7號葵涌廣場地下A16號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
阿新屋 (葵芳)

📌 阿新屋 (葵芳)
葵芳葵富路7號葵涌廣場地下A16號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️