茹絲葵牛排餐廳

Ruth's Chris Steak House
2020-02-26 3386 浏览
lunchtime黎食冇乜人,叫咗嘢食冇耐就上咗面包。面包够热,好松软,查埋牛油好香😊好想食多啲面包但系惊太饱食唔到牛扒😂 饮埋个南瓜汤都已经full左少少。南瓜汤亦系standard味道。steak medium rare - 好好味😛肉质岩岩好,唔会太生or太硬,亦好够juicy,唔洗点d咩调味料。barbecued shrimp - 虾好大只🦐,个sauce混合左white wine, garlic, butter同spices,配落个虾到一流😍mashed potato - 薯蓉好滑,好香牛油味☺️ •一间我好钟意既steak house 🥰食物好味,staff 好服务,环境好classy好舒服,可以比你静静地倾计。suitable for anniversary / celebrations. •