招聘中
7天前
薪金面议
27天前
2017-06-30 293 浏览
食放題唔係得旺角先有,今次試左間係金鐘既四季·悅!$428一位晚市食足4個鐘(6點至10點)價錢係金鐘地段黎講都算合理!刺身種類都算幾多,比較少有既油甘魚都有!刺身方面都算幾新鮮,無咩冰味,厚度適中,咁就唔會好快就食飽你咁。壽司方面既驚喜位竟然有海膽壽司,而且每件壽司既海膽份量都算好多,一啲都唔hea!一人一份既松葉蟹腳都好鮮甜多肉,冰震住特別好味!熟食方面都有好多既選擇!天婦羅即叫即炸,炸蝦脆而唔油膩,爽口,一個入都食到十隻!同埋竟然有炸軟殻蟹散叫,唔洗俾你食手卷食飽你!連一個最普通既蒸蛋都唔馬虎,好滑入面仲有雞肉同蝦,連我平時唔太食呢啲前菜都食左一整碗!總括黎講,食物款式都真係好多,而熟食都係即叫即做,所以熱辣辣係加左好多分!特別想講下有個戴眼鏡既暑假工女仔服務態度勁好同好勤力,最衰餐廳無意見書,如果唔係我一定讚佢!
放題唔係得旺角先有,今次試左間係金鐘既四季·悅!

一人一份既松葉蟹腳都好鮮甜多肉,冰震住特別好味!