餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

2014-05-06 3292 浏览
今天鬼妹朋友帶我到一金融商廈內開咗唔係好耐嘅餐廳, 未來過這大廈嘅我, 好surprise 這裡竟然有間環境咁relaxing嘅餐廳. 好似去咗Melbourne 咁, 中間有巨型bar, 一邊係建在outdoor, 整店陽光冲足, raw raw 地嘅裝修加上牆上白色單車, 十分型格. 食物/Drinks方面: : 第一次食, (其他通都只係ham or salmon), 有驚喜! 咸牛肉同蛋非常match, 咸牛肉又煎得香, 包底夠脆. Roasted Pumpkin Salad: 健康之選. Pumpkin roast 過後比較香甜, 有feta cheese. 不錯. Mojito: 因為係假期, 所以下午己喝酒. Mojito 一上枱我地已經”wow”一聲, presentation 相當好, 隻杯超靚,直情想攞返屋企. 味道水準亦一流, 聽講barman 係拿獎的. 鬼妹朋友是匯豐private banker, 在這裡有discount. Haha, 好開心! 注意:這裡menu 是沒有中文的. 個人覺得加番中文比較好.

食物/Drinks方面:

Irish Benedict