2009-03-24 16 浏览
下午茶常常吃,今次試晚餐,仍然好抵食~!黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心Pizza- 好多件呀!!! (一共有8塊),而且每塊都幾大同厚,同男朋友吃2個人真係食唔晒~~- 好特別的提子汁醬,真係冇諗過會咁配搭,但係又配得幾好味喎!- 個經理還向我們介紹有3種食法: 1) 就咁食 2) 點提子汁醬黎食 3) 同埋or夾住pizza既配菜一齊食- 我就建議"2) 同3)"的食法,因為pizza本身比較乾,點小小會冇咁乾,而且甜甜地幾好味~- 經理友善地向我們介紹,咁我們都俾d建議啦: 可否自選幾多塊黎食呀? 有時唔可以一大班人去,又想吃多d不同食物,又想食埋呢 個pizza,8塊真係2個人黎講太多了..>< (我好似好貪心咁,咩都想食XP) 希望經理人們可考慮啦~~車仔意粉- 墨汁麵+2種芝士+蒜茸+三文魚+白汁+雞肉- 我很喜歡吃金船長的天使麵,今次就試了墨汁麵,一樣了不起!!!- 因為這個車仔意粉是客人可自選配搭,我覺得這個心思很好呢,客人可選自己喜歡的 ^.^- 店內有2種芝士揀: Mozzarella 水牛芝士 & Parmesan芝士 (唔知有冇
下午茶常常吃,今次試晚餐,仍然好抵食~!

黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心Pizza

- 個經理還向我們介紹有3種食法:
1) 就咁食
2) 點提子汁醬黎食
3) 同埋or夾住pizza既配菜一齊食
- 經理友善地向我們介紹,咁我們都俾d建議啦:
希望經理人們可考慮啦~~

車仔意粉- 墨汁麵+2種芝士+蒜茸+三文魚+白汁+雞肉
- 店內有2種芝士揀: Mozzarella 水牛芝士 & Parmesan芝士 (唔知有冇錯)
- 經理話有隻係重cheese味d,另外一隻就冇咁重味
- 我就要晒2個,因為我真的很愛芝士!!

- Overall: 好好味~好重cheese味,好creamy,
可媲美我另外一個金船長最愛:芝士白汁天使麵!!!

黑松露菌醬意式馬斯卡普芝士夾心Pizza..一定要試一次
車仔意粉- 墨魚麵+2種芝士+蒜茸+三文魚+白汁+雞肉-好味!