2021-02-07 54 浏览
現在打邊爐真係一年四季都啱食,只因方便又可一次過就可嚐到多款食材的味道,雖然疫情關係,但都盡量避開繁忙時間入內慢慢食 · 大將。他們提供了90分鐘任食放題外,更非常的貼心地,加設60分鐘午市套餐放題,令一眾打工仔、學生都可以以最抵食嘅價錢就嚐到這美食,照顧周到。一年又過去了,送鼠迎牛,大將都以金牛專屬作優惠,惠顧美國和牛套餐就可升級至澳洲和牛套餐,計落都慳番不少。入內細看,店內所提供食材都相當廣泛,當中更設有甜品區:自助雪糕機、布朗尼、甚至連夾餅都有提供,真是多元化,重點是...他們Refill速度非常快,你想食的...都會快速填滿。身為牛仔嘅我,當然有自動升級成澳洲和牛套餐,再選擇湯底 - 雞白湯,不久更有澳洲和牛、特選雞胸肉、五花肉,真係見到都流晒口水。店內是以一人一窩,就算與吃辣的朋友一齊來到,都真係食唔食都由你決定。👍🏻而且他們會提供每人一膠盤,可以把自己愛吃都放進盤內,再拎回位,慢慢歎。過了不久聽到音樂的旋律響起,原來有貓貓機械人把我所需的食材送到我面前。澳洲和牛一看已便知新鮮,入口牛味濃郁,油脂均匀,真係會令你食上癮嘅澳洲和牛。另外點止牛咁簡單!五花肉口感彈牙,油香美味;而

另外點止牛咁簡單!
五花肉口感彈牙,油香美味;而特選雞胸肉肉質嫩滑,肉汁豐厚。

其他食材:丸類、冬菇、蔬菜都非常新鮮,絕對絕對係抵食之選。