2015-01-11 1939 浏览
成日聽人講好時沙嗲好抵食,但老實講,今次去食我都幾失望,唔係食物質素問題,係店員態度好差,食咁耐野都未試過遇到個咁冇禮貌既店員,真係嬲嬲地。先講食物,我地五個人黎到,等左十五分鐘有位,個日個場都好爆。咁我地諗住一齊叫幾款食物share黎食,當然有點最出名既海南雞,我地五個都覺得好味,雞肉好嫰,就算連雞皮食都唔會好油, 果然名不虛傳。另外炒通菜我自己嫌太辣,串燒就普普通通,冇咩太特別,粉量都唔太夠,我地前後叫左幾次。可能個日多日啦,d樓面又唔夠,所以其中一個樓面阿叔好似好燥底,我地落order叫左幾次都冇咩問題,但幫我地落order個陣態度就好有問題啦,我地問親佢野佢都唔想答或者好串,咁因為我地發覺唔夠食,前後點左三次野,佢係第二次就鬧我地,叫我地一次過點哂,真係幾嬲下,真係想比負評呢個阿叔,最後我地叫左場內另一位女士幫我地落,嘩,呢位女士態度極nice,我地本身叫半隻海南雞,我點左海南雞飯,呢個女士知道我點錯左,仲即刻主動幫我換,好好人!除左個阿叔外,其他整體都幾好!
2015-01-10