2005-11-04
一泥到,可以坐房兼有海境位,以為會有開開心心ge一餐...點知...其實呢度d野食,樣樣都好平均,真係唔錯.但係賽螃蟹就麻麻地...佢個炒年糕絕對值得讚!無得頂!係我食過最好食ge炒年糕...本來高高興興同朋友gathering,食完野當然係吹下水啦!如果我食完即走,我唔洗俾咁多錢係呢d高檔食肆度食野啦!點知,果d咁ge侍應姐姐,係咁收你d碟,仲不停問你要唔要糖水。果時10點都未夠,咁早打佯?我見佢成鬼日咁多人排隊,就以為佢出面又勁多人等位啦。見佢咁趕,我好心,轉場食糖水,點知出到去鬼影都無隻!我即時火起啦!姐姐!咁急趕我出泥你都係未收得工ga la,都唔知果d侍應係乜野心態.我坐係度傾計又唔駛你服侍我,最多都係「針」幾杯茶咁大把姐...我下次都會幫趁ge...但如果佢再趕我走,我一定叫佢經理出泥小佢一鑊...我係度係咁打字,佢都睇唔到ga la,咁不如下次,一次過同佢算帳!.\\\"/.