2018-03-10 1780 浏览
庆祝生日饭拣左黎呢间,完全冲住佢啲野食嘅卖相而黎!同铜锣湾分店比较,呢度系有海鲜、主食食,而cwb就只有甜品。大家可以参考番好少可会见到娃娃菜做沙律菜,口感好清新,而且配埋咸咸嘅虾子,胃口大开虽然portion系会细啲海鲜拼盘系每枱必嗌嘅,真系成件艺术品咁,冇记错有虾刺身、生蚝、黑松露、海胆、带子、鹅肝。Waiter上菜亦好细心提醒我地根据海鲜嘅味道浓淡而分先后次序食。海鲜好新鲜,特别系海胆,香港唔系好多地方食到靓海胆!初初都会惊爆谷汁好奇怪,点知一试又真系有惊喜,甜甜地、配埋蟹肉,好满足头3味都好好食,呢个反而相对失色,饭得辣汁嘅味,八爪鱼虽然大只又煮到好韧,面头嘅脆片只有油味整体都好满意,会再番黎食,试下佢个tea set!
庆祝生日饭拣左黎呢间,完全冲住佢啲野食嘅卖相而黎!

烤虾子娃娃菜露荀沙律

虽然portion系会细啲

海鲜拼盘

蟹肉粟米蓉爆谷汁意粉

烧八爪鱼墨汁脆片西班牙辣肉肠及蕃茄米型粉

整体都好满意,会再番黎食,试下佢个tea set!
烤虾子娃娃菜露荀沙律
海鲜拼盘