2010-06-22 3 浏览
個廳原來都幾細,坐到百零人首先冷盤龍虾仔: 新鮮,好好味中蝦: 爽口沙律菜+醋汁: 好開胃,都幾新鮮冷麵: 普通料,無咩特別,細細杯,一啖食哂sushi: 無咩特別刺身: 見bf食左一轉,應該麻麻地熱食薯蓉焗田螺: 好味夠熱,不斷refill白汁三文魚意粉: 好creamy,整得唔錯燒牛脷: 不過不失燒牛肉: 好鞋,無咩牛肉味,失望中式湯: 好似係有紅/青蘿蔔,好甜,飲左2碗羊扒: 又係一般貨式,少少so炒菜: 好似係菜心定芥蘭,又係正正常常,無咩特別仲有其他(但無食): 魚柳,雞扒,炒飯,車仔麵甜品cheese cake: 我覺得係最好食心太軟: 甜到漏,可能我本身唔係咁仲意食太甜+朱古力,所以我覺得好一般麵包pudding: 好難食 朱古力合桃cake: 又係好甜,但件cake幾好味木康pudding: 只可以話唔啱我口味囉Blueberry海綿蛋糕: 又係普通+正常味道椰汁紅豆糕: 無咩紅豆+得個甜食得太飽,諗住抖抖先食雪糕點知最想食既strawberry已經無哂剩番coffee+朱古力橙+雲尼拿每樣試少少,估唔到最好食既係雲尼拿其他仲有窩夫,pancake,朱古力噴泉都無食到生
個廳原來都幾細,坐到百零人

首先冷盤
龍虾仔: 新鮮,好好味
中蝦: 爽口
沙律菜+醋汁: 好開胃,都幾新鮮
冷麵: 普通料,無咩特別,細細杯,一啖食哂
sushi: 無咩特別
刺身: 見bf食左一轉,應該麻麻地

熱食
薯蓉焗田螺: 好味夠熱,不斷refill
白汁三文魚意粉: 好creamy,整得唔錯
燒牛脷: 不過不失
燒牛肉: 好鞋,無咩牛肉味,失望
中式湯: 好似係有紅/青蘿蔔,好甜,飲左2碗
羊扒: 又係一般貨式,少少so
炒菜: 好似係菜心定芥蘭,又係正正常常,無咩特別
仲有其他(但無食): 魚柳,雞扒,炒飯,車仔麵

甜品
cheese cake: 我覺得係最好食

麵包pudding: 好難食

朱古力合桃cake: 又係好甜,但件cake幾好味
木康pudding: 只可以話唔啱我口味囉

Blueberry海綿蛋糕: 又係普通+正常味道
椰汁紅豆糕: 無咩紅豆+得個甜
食得太飽,諗住抖抖先食雪糕
點知最想食既strawberry已經無哂

剩番coffee+朱古力橙+雲尼拿
每樣試少少,估唔到最好食既係雲尼拿

其他仲有窩夫,pancake,朱古力噴泉都無食到

生果
西瓜,菠蘿...

總括: 食物質素一般,熱食太少,一眼睇哂,無咩得揀,甜品就不過不失

最值得一讚既係d waiter/waitress,真係好好禮貌+服務,收碟快

$208/位,算係咁架啦,不過試一次就夠啦
2010-06-21