#金铭潮州粉面 一路都想试依间,次次行过都见爆棚,质素应该唔错,价钱只系$34一碗,如果质素高就超值。去到原来已经中午一点,担心唔知有冇位,照行入去见到有位就坐低,正所谓自助服务,即系所有野自己来包括揾位😅虽然人多但碗面都好快到,照旧 #牛杂面 多葱,可能刚打完大风,碗面好似打风咁🤔 牛杂质素真系几好,难怪深受欢迎。汤就偏咸,食完都几口渴。单计食物质素完全冇问题,但如果计埋服务就扣晒分😓 原来阿姐帮我落咗走青,所以我碗面一粒葱都冇。可能阿姐系忙中听错,但另边厢阿姐隔离枱送餐话个客唔应佢又系咩玩法呢?可能阿姐讲错,又或者系个客听错(但我听到系阿姐讲错),无论谁对谁错作为店员系咪应该话个客呢?裕泰都好忙,人地阿姐唔会喝狗咁对客。再好食都冇用,我唔会推介。金铭潮州粉面餐厅油麻地新填地街143-151号俊逸豪园地下@foodiehck2022#港饮港食平靓正 #牛什 #油麻地
#金铭潮州粉面

裕泰都好忙,人地阿姐唔会喝狗咁对客。

再好食都冇用,我唔会推介。

金铭潮州粉面餐厅
油麻地新填地街143-151号俊逸豪园地下