記得好耐之前,阿木岩岩開鋪果陣食過一次,唔係好得,之後就無再食過。最近成日聽朋友話阿木好好食!心諗,唔係掛?不過,比多次機會佢,真係好食咗好多。【台灣小香腸】無得輸之作,一定係一片蒜一片腸,好台呀,i miss taiwan!!!!【鹽酥雞】都幾大碟,件件都好大舊,唔會係碎濕濕既炸粉,而且雞肉都好嫩,唔乾,外脆內軟,nice!【芝士肉鬆蛋餅】完全係台灣既味道!!勁足料,做到拉絲既效果,而且佢地用既係台式果種好碎既肉鬆,特別台!【芝士玉米蛋餅】呢張睇得仲清楚,勁多芝士!有堆玉米既清甜,超fresh。【炸豬扒便當之炸豬扒】炸得好香脆,唔乾,有少少肉汁,幾好味!【蕃茄牛肉麵】無食到,no comment。食到尾聲既時候,店員仲叫我地like一like佢地既社交平台page,送咗本勁黃既月曆比我地!真係好開心呀!!!總結,我成日都話,好味係良知,有d黃店質素真係好參差,但阿木真係有好食咗,有進步,值得一試,排一陣隊,無所謂啦!
【台灣小香腸】
【鹽酥雞】
【芝士肉鬆蛋餅】
【芝士玉米蛋餅】
呢張睇得仲清楚,勁多芝士!有堆玉米既清甜,超fresh。
【炸豬扒便當之炸豬扒】
炸得好香脆,唔乾,有少少肉汁,幾好味!
【蕃茄牛肉麵】
無食到,no comment。

真係好開心呀!!!

總結,我成日都話,好味係良知,有d黃店質素真係好參差,
但阿木真係有好食咗,有進步,值得一試,排一陣隊,無所謂啦!