2020-06-07 46 浏览
休息左一排依家重開啦!呢間嘢食味道真心唔錯,不過其實佢係一間酒Bar 😆!但嘢食一啲都唔馬虎,每樣野都即叫即做,上到枱好熱辣辣!時間可能要等耐少少,大家可以叫住嘢飲🍸🍹傾下計!時間好快過!而今次我哋兩個人都食左4樣嘢,人哋可能食完嘢過嚟飲杯野,而我哋就真係為咗食🤣一開始叫咗一份沙爹串燒 豬牛雞肉各有3串,餸酒真係好岩👍🏻豬同雞都唔錯,係牛肉有少少過熟,但味道都唔錯!可以食住慢慢等下之後嘢食!之後叫左份香煎三文魚配芒果沙沙,三文魚扒魚皮煎得好香脆,食落好香口,嚿三文魚本身油份相當高,所以食落口一啲都唔覺好乾,仲有少少膩,但佢旁邊配上舖頭自家製芒果莎莎醬,完全中和左三文魚魚油嘅油膩感,讚👍🏻呢兩樣都只係餐前小食,來樣有飽肚感嘅 黑松露雜菌薄餅,勁香嘅黑松露絕無偷工減料,芝士都唔少得!薄餅焗到中間好鬆軟,外面好香脆,好正👍🏻最後好大食嘅我哋仲叫左個 冬陰功海鮮意粉🍝,冬陰公配意粉都估唔到幾夾喎!意粉煮得岩岩好,有口感!