2019-02-07 202 浏览
平安夜依啲咁重要既日子 除左要留時間比重要既朋友 當然仲要食好啲😚😋所以晏就就約左朋友黎試下依間ninetys 期待左好耐終於試到啦🤣🤣平安夜可能大家都多啲出街食 依間都係一貫咁多人 黎到都要等一陣先有位😆我叫左個「avocado toast with poached eggs」而我個frd就嗌左個黑毛豬burger 望落都好吸引😄我份avocado toast 好好食! Poached eggs 煮得岩岩好 同個toast夾住食超級夾🥰佢仲有少少goat cheese 同羽衣甘藍 整體黎講食落好多層次 勁豐富☺️我地仲嗌左杯cappuccino 我揀左fruity既豆 佢仲有幾粒almonds係隔離 成件事都非常貼心❤️不得一提佢地個環境真係好舒服好靚 食完之後成個人勁開心 好享受依個lunch😙😆

2018-12-24