2017-05-09 501 浏览
偶然喺open rice 見到呢間專食Bagels 地方,好有興趣試下,因為香港大部分食過嘅bagel 都幾難食又實又冇味(可能我唔識欣賞)今日有D事要出中環於是順便去食下啦店內燈光好柔和,坐位不多但每張枱嘅位置都好好,坐低好快就揀左Smoked Salmon 加杯Latte, 係自己出去cashier order 嘅,唔洗等太耐就有得食喇。Latte 出乎意料不錯喎!因爲太多數呢種cafe d 咖啡都好苦或好hea , 至於Bagel 亦不錯呀口感比較鬆軟而且有多D包嘅味道😁最鍾意有塊檸檬比人加D汁落三文魚,味道好夾⋯我覺得食完個bagel 好夠飽,飽左成個下晝,仲飽過食完個mc don don 餐唔知點解呢😅🤔鍾意呢種好casual 嘅小 cafe , 又有好嘅食物,下次會再黎