2021-12-24 11 浏览
11cm英雄漢堡 $93豬柳蛋班堡 $48轉甜薯條 +$10轉洋蔥圈 +$8包飲品終於試到暫時得Hero’s friday獨有嘅班堡同埋100%純牛肉手工漢堡我地揀左英雄漢堡 係呢間鋪最巨型嘅 入面有2塊好厚嘅純牛肉 加煙肉 芝士 蛋 蕃茄同生菜 有成11cm咁高 不過我外賣所以佢變左形少少 作為重點嘅牛肉好Juicy同滑 煎得都唔錯唔會好油膩 份量多到男仔食都有機會覺得多 而入面啲醬料都適中 唔會太濃味搶走咗牛肉嘅味 成個配搭好平衡 唔會好膩班堡係全港首創 即係平時burger個包皮變左做pancake 係有少少似_記早餐果個(不過垃圾_記就唔好幫襯啦😉)呢度嘅pancake係厚身同實少少 都幾重牛油香味 唔太甜 比起普通burger 班堡係無咁漏 如果唔想食得咁heavy呢個都係一個唔差嘅選擇 不過配料款式就簡單少少 但食落都唔差另外兩個加錢轉嘅甜薯同洋蔥圈真係超出色 份量多之餘仲要又香脆又好食 就算攤凍左少少都依然好正深水埗呢間係外賣店 如果想坐底慢慢食 就要去中環分店啦
11cm英雄漢堡 $93
豬柳蛋班堡 $48