2019-04-08
今晚一行5人在浸大聽完TALK,就相約一齊去大圍搵食啦!有朋友提議去居酒屋食飯飲兩杯,OPENriCE見到個名風流咁得意就一於去呢度啦去到門口靚女侍應見我地咁多人就安排左間房比我地啦,咁岩上枱客剛走,等清潔大約5分鐘,都算爽手!間房環璄都幾舒服,打開MENU睇都幾多野㨂下,就隨便叫左個刺身盛,黎到個樣好豐富,食落仲好新鮮,睇靚女店員講係即日飛機到貨的,唔錯!叫左個安格斯牛肉半生燒,估唔到係冷盤黎,配埋個汁真係好開胃牛肉味仲好好味另外就叫左幾款串燒,價錢就偏貴,不過份量就好大,我地5人都夠分,特別係白鱔同牛舌最好味,其他就一般啦有朋友想食面,就叫左牛肉烏冬大家SHARE,原來係生牛肉,食果時用湯撈下就岩岩好熟整體野食唔錯,份量夠,係出餐比較慢,不過慢工出細貨就原諒佢啦應該會有下次的
安格斯牛肉半生燒
應該會有下次的