2021-08-01 70 浏览
事緣太耐冇同閨蜜出來覓食,難得今日相約到尖沙咀行街,無意中見到The One有Gram cafe & pancake🥰對上一次食已經係幾個月前啦🙈決定今日重拾一下日本家鄉的味道Pancake選擇很多,我同閨蜜各自選了自己喜愛的口味😍等待嘅時候都流晒口水。焦糖香蕉班戟 $98我個人喜歡焦糖香蕉的口味,香蕉被焦糖燒過脆脆的同pancake特別夾,pancake鬆鬆軟軟,另外淋上少少楓糖漿令pancake無咁單調😍另外不得不提旁邊的cream都是很好味,不會太甜,夾埋pancake食一流雜果朱古力班戟 $108閨蜜就點左呢個雜果朱古力班戟,因為佢係生果控😆呢款雜果班戟就啱晒佢,色彩又繽紛,有奇異果士多啤梨橙藍莓🫐😋加埋朱古力醬一齊食,大滿足💯另外仲見到佢除咗pancake都有沙冰好吸引,如果唔係食完pancake太飽我都會想點一杯嚟飲😆😆唯有下次再同朋友嚟食過啦

焦糖香蕉班戟 $98
焦糖香蕉班戟