尖沙咀東部有好間有格調bar 今次黎到呢間見到裝修都幾靚吸引左餐廳充滿藝術氣息,墻上主要係藍色壁畫。餐廳主要出名創意藝術cocktailSee my pearl $100用gin做base,加入自家製棉花糖、茉莉花茶、蜜糖蛋白及忌廉調製而成topping 係 parmesan cheese好容易入口,較為微微香甜,酒香較淡鹹香味既parmesan cheese營造眼淚既感覺cocktail有小小藍色都係呼應反眼淚既名好特別 好岩女仔飲白鱔秘製醬汁 $75鱔肉好厚身燒到外皮香脆,肉爽口彈牙,豐富魚油 必叫醉香脆皮燒鷄 $188整整半隻醉香脆皮燒雞配香茅油飯 即叫即焗 雞皮燒到薄脆,肉質好嫩滑多汁,用酒腌完所以好重酒香! 仲有泰式特調醬汁送飯一流見到隔離枱都有嗌 隻鷄腿大隻好多有d sad hahaOverall 食物質素高cocktail 出色既bar& restaurant

See my pearl $100

白鱔秘製醬汁 $75
鱔肉好厚身燒到外皮香脆,肉爽口彈牙,豐富魚油 必叫

醉香脆皮燒鷄 $188
整整半隻醉香脆皮燒雞配香茅油飯 即叫即焗
雞皮燒到薄脆,肉質好嫩滑多汁,用酒腌完所以好重酒香!
仲有泰式特調醬汁送飯一流見到隔離枱都有嗌 隻鷄腿大隻好多
有d sad haha