2023-09-16
一向都係酸菜魚控😉😉見到 姚姚酸菜魚 開到香港,做得過江龍,當然數有返一定保證啦!屋企附近這間屯門市廣場,新開張以來一直都大排長龍,今晚一於同老公嚟一探究竟😝裝修淺藍色主調好和諧嘅感覺,座位亦都夠闊落,店員服務仲好好添👍👍除咗酸菜魚主打之外,麻辣乾鍋 亦都係另一signature 🤤🤤配料選擇都很多,自選五款,自己鍾意食乜自己揀😝😝揀咗小辣🔥一上枱又麻又香,牛蛙走油之後保持肉質嫩滑,口感仲好好添🥳🥳金菇最入味,有麻又香 送啤酒🍻都一流🤤🤤魷魚🦑牛柏葉,當然係必點啦,火候剛剛好熟保持脆口👍👍點埋寬粉煙煙靱靱又夠飽肚,飯都唔使叫😉推廣嘅 三重滋味 仲好抵食!酸菜魚非常嫩滑,魚片厚薄適中,魚頭炸過好香,可以食埋,揀咗小辣都非常足夠,食得辣嘅可以大辣辣到全面提升唔食辣嘅仲可以揀姚姚蕃茄魚酸菜亦都糸靈魂之一 酸爽唔會太鹹 加上酸蘿蔔片,送飯送面都好適合估唔到片皮鴨都做得咁好!皮脆卜卜 ,將多餘嘅肥油全部切去,食起上嚟冇咁油膩,鴨肉都好嫩滑、香口👍👍配菜都幾特別,除咗京蔥、青瓜仲有紫蘿蔔絲,爽爽脆脆增加口感鴨骨架都處理得非常惹味!辣辣地一啲都唔浪漫, 欣賞!份量好足夠!地道風味而且環境好舒服,店員
配料選擇都很多,自選五款,自己鍾意食乜自己揀😝😝
金菇最入味,有麻又香 送啤酒🍻都一流🤤🤤
魷魚🦑牛柏葉,當然係必點啦,火候剛剛好熟保持脆口👍👍
點埋寬粉煙煙靱靱又夠飽肚,飯都唔使叫😉
推廣嘅 三重滋味 仲好抵食!
唔食辣嘅仲可以揀姚姚蕃茄魚
酸爽唔會太鹹 加上酸蘿蔔片,送飯送面都好適合
配菜都幾特別,除咗京蔥、青瓜仲有紫蘿蔔絲,爽爽脆脆增加口感
鴨骨架都處理得非常惹味!辣辣地一啲都唔浪漫, 欣賞!
份量好足夠!地道風味而且環境好舒服,店員服務仲好好添!下次必定試吓其他菜式😍