2023-07-07 496 浏览
细佬生日,话想食 Pizza 庆祝 🥳 今次食左我 bookmark 左好耐嘅 Dough Bros 🤤 佢地嘅酸种 Pizza 我同事成日都话好好食 😍香烤鸡薄饼饼底搽上左满满嘅 BBQ 酱,上面再铺上鸡肉、水牛芝士、红葱头同埋香菜 🤤 BBQ 口味比较浓烈,而且鸡肉都几多,差唔多啖啖都有 😋 酸种嘅饼底中间比较薄身松软,批边就硬少少好有咬口,整体比较烟靭,口感唔错,而且都几香 🤩帕玛火腿薄饼配料有番茄、水牛芝士、烤蘑菇、蒜蓉、火箭菜、巴马臣芝士同埋主角帕玛火腿 😍 呢个 d 料好多,尤其帕玛火腿,真系啖啖肉 🤤 因为有帕玛火腿同埋巴马臣芝士,所以口味属于咸香,配合烟靭嘅饼底真系几唔错 🙆🏻‍♀️爆酱冬甩:Nutella、士多啤梨芝士蛋糕其实我想食佢地嘅冬甩好耐 😍 香软嘅冬甩配合大量砂糖 🤤 一揻开 d 酱系涌出黎㗎 🤩 Nutella 经典口味又香又甜 👍🏻 士多啤梨芝士蛋糕真心正,士多啤梨嘅 cream cheese 酱酸酸地,而且甜而不腻,食落完全唔 heavy 👍🏻呢度 Pizza 同冬甩都系即叫即制,仲可以睇到佢地点整 😍 成个过程非常治愈,而且见到佢地系足料用心制作 🙆🏻

香烤鸡薄饼

帕玛火腿薄饼

爆酱冬甩:Nutella、士多啤梨芝士蛋糕

呢度 Pizza 同冬甩都系即叫即制,仲可以睇到佢地点整 😍 成个过程非常治愈,而且见到佢地系足料用心制作 🙆🏻‍♀️ 第一次试酸种 Pizza,口感同平时食过嘅几唔同,实在得黎又有咬口,真系几唔错 😆
外卖自取