芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
天氣咁熱去bbq真係會熱到傻😂咁不如去餐廳食串燒!有人燒埋俾你食仲有酒飲,重點係有冷氣呢間串燒店氣氛十分好,最啱同三五知己黎傾下計吹下水,仲有電視可以睇足球live🤪menu串燒選擇都非常多,酒類有另一本menu添!我同朋友一齊點左一杯draft beer同一啲串燒~大部分野食都好滿意 ✨Samuel Adams Rebel IPA $58/glass 荔枝味都算幾出,麥味回甘!又唔會覺得苦,因為個人唔太鐘意苦嘅味道 ✨鹽燒牛舌心 $29 牛舌非常juicy! 好好食! ✨燒羊架 $33 個羊羶味幾香!我地要左7成熟,不過絕對唔會韌 ✨烤黑松露蝦串 $28 超多黑松露,蝦肉新鮮彈牙 ✨招牌燒茄子 $30 原條茄子超大,落左孜然粉,好惹味~ ✨燒宮崎去骨雞腿 $33 外皮非常脆,皮薄冇乜肥膏,雞肉都唔會孩口,非常推薦! ✨蜜糖雞亦 $20 蜜糖味夠,但略嫌燒得唔夠香 ✨風味燒雞腎 $13 口感好爽脆!幾好食 ✨炭燒豬頸肉 $19 要講番句,豬有豬味!唔會燒到好柴~ ✨玉子子燒 $31 甜甜地嘅玉子燒到外皮脆脆地,有焦香~ 如果同朋友係附近想食串燒又飲酒嘅話黎呢道真係唔錯呀.

✨鹽燒牛舌心 $29
牛舌非常juicy! 好好食!

✨燒羊架 $33
個羊羶味幾香!我地要左7成熟,不過絕對唔會韌

✨烤黑松露蝦串 $28
超多黑松露,蝦肉新鮮彈牙

✨招牌燒茄子 $30
原條茄子超大,落左孜然粉,好惹味~

✨燒宮崎去骨雞腿 $33
外皮非常脆,皮薄冇乜肥膏,雞肉都唔會孩口,非常推薦!

✨蜜糖雞亦 $20
 蜜糖味夠,但略嫌燒得唔夠香

✨風味燒雞腎 $13
口感好爽脆!幾好食

✨炭燒豬頸肉 $19
要講番句,豬有豬味!唔會燒到好柴~

✨玉子子燒 $31