2010-03-29
今日有朋友返HK,想搵個好d既地方可以傾到計又可以坐得舒服,當然最好係又好食又平既地方啦~ 之後其中朋友提議去tst食buffet。3點食到5點幾,雖然坐最尾,但又靜,又係玻璃窗位,同埋都近dessert位本人唔係好食主菜,所以只comment starter + dessert本人推薦﹕-salad bar 所有野都keep住新鮮-三文魚次次都勁大碟,勁肥,勁正!-冷麵,正!-cold cut款式雖少,但有水準-dessert 有抄雪糕,chocolate fountain(一般),有pancake (可借唔serve 香蕉味pancake)仲有waffel(OK),最正係抄雪糕~!!!!-最好係有野飲 (coffee / tea / pineapple juice / lemon tea)埋單有card,仲有折 一人$135雖說,我唔係好食主菜,但朋友都滿意d主菜,而且食物方面都幾多選擇,酒店水準,keep住refill,overall,又平又抵~!!
本人推薦﹕
-salad bar 所有野都keep住新鮮
-三文魚次次都勁大碟,勁肥,勁正!
-冷麵,正!
-cold cut款式雖少,但有水準
埋單有card,仲有折 一人$135