2006-07-06
上星期四黎呢度食dinner buffet~建議預先打電話去訂定位,因為我去果日就算閒日都爆哂!早D訂位先會有窗口位lo~不過都係街景~一入到去地方都唔係好大,但都坐得舒服o既.6:30開始,等我講下有咩食先~冷盤有生蠔,魚生,凍蝦,壽司,沙津,都係例排野啦湯有兩款,一中一西咁啦熱盤有雞翼,田雞炒西蘭花,扇貝(好好味!食左好多),唔知咩咩炒鵝肝,銀雪魚(ok好味)...仲有果d唔記得lu==""近門口有個檔口仔係整天婦羅,炸蝦果隻幾好味!同埋有d冷麵同螺咁啦~甜品有普通的芝士蛋糕,同兩款忌廉蛋糕,仲有細細粒煎堆仔,布甸,啫哩糖,同埋即叫即整pancake(四種味)有雪糕,仲可以自己加d朱古力粒呀,朱古力醬咁,o岩細路仔玩lo我覺得^^"另外有橙汁同雜果賓治飲~整體黎講都算係喜出望外,服務都好好,雖然款式係少d,不過d野一食完就好快有人refill(但唔會轉款)咁o既價錢我覺得已經好唔錯!good 呀!但如果你只係對甜品有興趣的話呢間就可能會令你失望lu~哈哈第一次寫食評寫埋D唔啦更野各位唔好見怪~
建議預先打電話去訂定位,因為我去果日就算閒日都爆哂!
早D訂位先會有窗口位lo~不過都係街景~
一入到去地方都唔係好大,但都坐得舒服o既.
6:30開始,等我講下有咩食先~
冷盤有生蠔,魚生,凍蝦,壽司,沙津,都係例排野啦
湯有兩款,一中一西咁啦
近門口有個檔口仔係整天婦羅,炸蝦果隻幾好味!
同埋有d冷麵同螺咁啦~
哈哈第一次寫食評寫埋D唔啦更野各位唔好見怪~