2019-01-22 181 浏览
勁鍾意食日本嘢嘅我之前都聽過好多人推介呢間餐廳因為有海膽杯都幾出色。今次就試吓佢其他餐牌上面嘅嘢。我哋由餐廳發板叫咗啲嘢食,嚟咗個前菜都幾開胃而且唔係就咁一啲普通嘅沙律。見到仲會有蠔嘅優惠係$9.1隻仲要係日本好真係好抵。之後食咗啲刺身例如牡丹蝦左口魚,池魚吞拿魚刺身都非常新鮮。呢度嘅壽司我覺得非常唔錯嚟到一定就是食佢啲壽司下次都一定再食,款式都幾多見佢原來有好多唔同嘅安排我特別鍾意食左口魚因為入口即溶。另外呢個雞皮包下嘅串燒又係我嘅最愛,勁想同身邊個人分享因為想自己食晒佢。另外仲會有天婦羅上面會有紫蘇葉同一個超大隻嘅蝦、平時食天婦羅都係細細隻但係呢隻有手掌咁長,旁邊仲會陪埋一啲鹽,有時拎嚟掉下味都幾好。仲會有雞翼,同埋蝦湯,同埋甜品一齊都好滿足。

見到仲會有蠔嘅優惠係$9.1隻仲要係日本好真係好抵。

之後食咗啲刺身例如牡丹蝦左口魚,池魚吞拿魚刺身都非常新鮮。

仲會有雞翼,同埋蝦湯,同埋甜品一齊都好滿足。